image/svg+xml Loading
img
Parcul Natural Bucegi

Privacy Policy

Protecția Datelor pe pagina Parcului Natural Bucegi
Declarație de Confidențialitate

Bine ați venit pe website-ul nostru. Protecția datelor este o prioritate pentru Parcul Natural Bucegi. Utilizarea paginilor de internet ale Administrației Parcului Natural Bucegi este posibilă fără furnizarea de date cu caracter personal. Cu toate acestea, dacă o persoană vizată dorește să utilizeze serviciile speciale oferite de noi prin intermediul site-ului nostru, ar putea deveni necesară prelucrarea datelor cu caracter personal. În cazul în care prelucrarea datelor cu caracter personal este necesară și nu există un temei legal pentru o astfel de prelucrare, vom obține, în general, consimțământul persoanei vizate. Prelucrarea datelor cu caracter personal, cum ar fi numele, adresa, adresa de e-mail, sau numărul de telefon al unei persoane vizate va fi întotdeauna în conformitate cu reglementărilor privind protecția datelor specifice fiecărei țări aplicabile Administrației Parcului Natural Bucegi R.A. Prin intermediul acestei declarații de protecție a datelor, instituția noastră societate dorește să informeze publicul cu privire la tipul, domeniul de aplicare și scopul datelor cu caracter personal pe care le colectăm, utilizăm și prelucrăm. În plus, persoanele vizate sunt informate cu privire la drepturile lor prin intermediul acestei declarații privind protecția datelor. În calitate de operator al datelor cu caracter personal, Administrația Parcului Natural Bucegi R.A. a pus în aplicare numeroase măsuri tehnice și organizatorice pentru a asigura cea mai completă protecție a datelor cu caracter personal prelucrate prin intermediul acestui website. Cu toate acestea, transmiterea de date prin internet poate fi întotdeauna supusă unor vulnerabilități de securitate, astfel încât nu poate fi garantată o protecție absolută. Din acest motiv, fiecare persoană vizată este liberă să ne transmită datele cu caracter personal prin mijloace alternative, de exemplu, prin telefon.

Dreptul la Accesare, Corectare și Ștergere a Datelor Colectate

Vizitatorii nostri au dreptul la a accesa, corecta și sterge datele lor personale, si să isi exprime dezacordul la procesarea acestor date, prin trimiterea unui email sau a unei scrisori la adresele noastre, oricând. Asociatia noastra face toate eforturile sa protejeze securitatea datelor dvs. Totusi, nu putem controla absolut toate riscurile legate de datele furnizate pe internet, si astfel prevenim utilizatorii cu privire la posibile riscuri implicate in furnizarea de date personale. Pagina noastra include link-uri si redirecționări la alte website-uri sau resurse pe internet. Având in vedere ca noi nu putem controla aceste website-uri si resurse externe, nu putem fi trasi la raspundere pentru eventuale probleme venite din partea lor, continut necorespunzator, servicii externe rau intentionate sau orice alte materiale provenite de la aceste website-uri si resurse externe.

Managementul Datelor Personale

Puteți vedea sau modifica datele dvs personale online pentru majoritatea serviciilor noastre. Puteti face alegeri privind colectarea datelor. Cum accesati si controlati datele dvs personale depinde de ce servicii folositi. Puteti accepta sau nu sa primiti stiri despre noi sau despre evenimente pe email. Daca doriti sa nu mai primiti stiri pe email de la noi, puteti opta sa va dezabonati simplu prin pasii din partea de jos a paginii.

Ce informații colectăm

Serviciile noastre colecteaza adresele de email, stocandu-le intr-o lista pentru a va putea contacta, in mod automat, cu stiri sau alte informatii pe care le consideram importante. De asemenea formularul de contact din sectiunea Contact, colecteaza Nume, Prenume, Email, Telefon pentru a va putea raspunde cat mai facil la intrebari sau sugestii. Toate sunt stocate in baza de date de tip MySQL, criptata, pe un serverul de hosting, securizat la standarde înalte. Probabilitatea unei spargeri a bazei de date este foarte mica.

Cum folosim datele Dvs

Nu folosim datele dvs pentru nimic altceva decat sa va trimitem emailuri cu stiri sau evenimente, sau sa va raspundem la intrebari/sugestii.

Distribuirea datelor dvs

Nu impartasim informatiile dvs personale cu nici o entitate externa, sunt vizibile doar administratorului paginii de internet

bg

Abonați-vă la Newsletter-ul nostru

Și veți primi cele mai noi știri